Google Ads menedzsment és hirdetéskezelés

Több vevőt szeretnél? Az egyik legjobb eszköz erre a Google hirdetési rendszere. Gondolj bele, ha valakinek, valamire szüksége van az esetek nagy százalékában a Google-ben keres rá.

Ajánlatkérés Bővebben

Google Ads audit

Google Ads audit

Átnézzük a jelenlegi Google Ads fiókodat és javaslatokat teszünk neked, hogyan lehetne javítani a fiókon vagy min érdemes változtatni. Az audit csupán pár órát vesz igénybe, legtöbbször egyből látni lehet, hogy a fiók struktúra megfelelő kialakítást kapott-e vagy sem, ilyenkor egyből tudunk javaslatokat tenni a megfelelő lépések végrehajtásához. Audit alatt konkrét javaslatokat, utasításokat fogunk adni a fiókod kapcsán, és így pontos árajánlatot tudunk felállítani a szolgáltatásunkra.
Google Ads audit

Célcsoport meghatározása

Meghatározzuk a célpiacod, célcsoportod, hasonmásközönséged mielőtt bármilyen hirdetéskezelés létrehozásba vagy kampány menedzsmentbe bele kezdenénk. Miután felállítottuk a megfelelő célcsoportokat, pedig elvégezzük neked a versenytárs és kulcsszó kutatást is. Miután ezeket a munkákat elvégeztük és átbeszéltük az ügyfelünkkel közösen, ezután kezdjük el kialakítani a kampányokat és hirdetéseket.
Google Ads célcsoport meghatározása
Kampány létrehozás és optimalizálás

Kampány létrehozás és optimalizálás

Összes hirdetési típusban segítségedre lehetünk, legyen szó Keresési, Youtube, Gmail vagy bármilyen más hirdetéstípusról. Nagyon fontos számunkra, hogy az ügyfél is aktívan részt vegyen a projektbe és megértse, hogy egy 1-1 kampányt vagy hirdetést nem elég egyszer elkészíteni, mivel nem mindegy, hogy 1 kattintásért 200ft-ot fizet, vagy csak 100ft-ot, ahogy az sem mindegy, hogy 1% konverziót tudunk elérni vagy 3%-os konverziót. Mi arra törekedünk, hogy a lehető legtöbbet ki tudjuk, hozni a hirdetésekből, ehhez pedig nem elég egyszer elkészíteni és utána hozzá sem nyúlni.
Kampány létrehozás és optimalizálás

Szeretnél egy jól működő kampányt?

Kérd ingyenes árajánlatunkat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.