Marketing tanácsadás

Úgy érzed csak egy kis iránymutatásra van szükséged, hogy tovább tudj lépni vállalkozásodban? Akkor a tanácsadásunkat neked ajánljuk.

Ajánlatkérés Bővebben

Google Marketing tanácsadás

Google Marketing tanácsadás

Problémába ütköztél a Google Ads kampányok létrehozásában vagy kezelésében? Vagy a Google Analytics mérések közt nem tudsz eligazodni? Vagy bármilyen más Google termékkel kapcsolatban lenne szükséged segítségre? Semmi gond, szívesen segítünk ezek megválaszolásában vagy átnézzük részletesen hova is szeretnél eljutni és ezek alapján közösen átvehetjük ezeket a részeket és konkrét javaslatokat tudunk kínálni számodra. A tanácsadás alkalmai vagy hossza függ az elvárt igényektől is így legjobb esetben is legalább 1-1,5 órával érdemes számolni.
Google Marketing tanácsadás

Facebook Marketing tanácsadás

A Facebook az egyik leghatásosabb online marketing eszköz, ha ezt jól használjuk. Egy jól felépített Facebook oldal / Facebook kampány megsokszorozhatja, a konverzióid számát legyen szó B2B vagy akár B2C vállalkozásról. Nálunk egy Facebook Marketing tanácsadás nagyon sokrétegű. Átvehetjük a stratégiákat, hogyan építsünk fel egy jó Facebook oldalt vagy, hogy milyen hirdetést érdemes használnod a vállalkozásodhoz. Ennek függvényében legalább 1-1,5órás tanácsadással számolni kell, de ha részletesen át szeretnél venni minden fontos dolgot, akkor több alkalomra érdemes felosztani.
Facebook Marketing tanácsadás
Online és offline marketing tanácsadások

Online és offline marketing tanácsadások

Valami másban szeretnél segítséget kérni? Semmi gond, legyen az online vagy offline marketing szívesen segítünk és egyedileg felépített tanácsadást kaphatsz eddigi tapasztalatainkból. Ez lehet akár több alkalmas vagy pár órás is, ez függ az igényektől és, hogy mennyire akarsz mélyen belemenni az ehhez kapcsolódó részekbe. Mi mindenképp azt ajánljuk, hogy érdemes akár több alkalmas tanácsadást kérned, mert minél mélyebben tudunk beszélni az adott témákról, annál hasznosabb lesz a tudás, amit tőlünk kaphatsz.
Online és offline marketing tanácsadások

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérd ingyenes árajánlatunkat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.