Statisztikák és elemzések

Átlátható, érthető statisztikákat és riportokat hozunk létre számodra, hogy megfelelően átlásd a folyamatokat.

Ajánlatkérés Bővebben

Adatalapú marketing szolgáltatás

Adatalapú marketing szolgáltatás

Szeretünk és tudunk is adatokból és adatalapon dolgozni. Ami azt jelenti, hogy figyelemmel kísérjük weboldalad, kampányaid, hirdetéseid statisztikáit és ezek alapján hozzuk meg a döntéseket és optimalizálunk legyen szó weboldalról vagy hirdetésről. Külön kérés esetén Heatmap és videófelvételeket is készítünk weboldaladról a Hotjar nevű szoftver segítségével, hogy ezek alapján jobb konverziót érhessen el a weboldalad. Ezekből a forrásokból nagyon sok tapasztalat kiszűrhető, amiről azt gondolnánk, hogy logikus és egyértelmű, de az adatok mást mutatnak.
Adatalapú marketing szolgáltatás

Statisztikák, mérések beállítása

Alap statisztikák bekötésén kívül, mint például egy alap Google Analytics vagy Facebook pixel beépítésén kívül beállítunk neked vásárlói tölcsért, gomb méréseket és a vállalkozásodhoz, termékedhez legjobban illő konverziókat is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy ezek a statisztikák, mérések nincsenek is beállítva és így nem tudják optimalizálni a terméket, szolgáltatást vagy ezeknek a hirdetéseit. Ezeket a beállításokat, mi mindenképp elvégezzük neked így nem érhet csalódás.
Statisztikák, mérések beállítása
Riportok és elemzések

Riportok és elemzések

Különböző riportokat kaphatsz tőlünk, hogyan teljesít a weboldalad, hirdetésed. Ezeket az adatokat kérés szerint elemezzük is neked, hogy láthasd, hol érdemes változtatni egy adott hirdetési kampányban vagy akár a weboldalon. Ezek alapján tudunk majd konkrét ötleteket, tanácsokat is adni, hogy merre érdemes tovább haladnod az online vállalkozásod tekintetében. Riportokat legtöbbször a Data Studio segítségével készítjük el, amivel egy nem szakmabeli is egyszerű, letisztult és érthető riportot kaphat.
Riportok és elemzések

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérd ingyenes árajánlatunkat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.