Tartalommarketing

A tartalommarketing nem más, mint a te írásos ujjlenyomatod. Egy jó szakmai blog, vagy egy jól megírt keresők által optimalizált honlap szövegezés a siker kulcsa.

Ajánlatkérés Bővebben

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

A megfelelő keresőoptimalizáláshoz és hogy minél előrébb legyél a keresőkben nagyon fontos a tartalom megfelelő kialakítása. Ezenkívül mi 3 részre szoktuk osztani egy weboldalon való SEO munkát első lépésben a technikai részt szoktuk felülvizsgálni, hogy a weboldalad megfelel-e a Google feltételeinek és ezek kijavítása, ha szükséges. Második rész a tartalmi megfelelés a megfelelő kulcsszavakkal, ami vonatkozik a weboldalon található szövegekre és szükség esetén egy blog kialakítására, hogy minél több releváns tartalmat építhessünk. Harmadik rész, pedig a külső keresőoptimalizálás, vagyis külső linkek szerzése, hasonló tematikájú weboldalakról, vendég cikkek vagy más módszer alkalmazásával.
Keresőoptimalizálás

Weboldal és blog tartalmak

Segítünk jól felépíteni a tartalmat a weboldaladon, hiszen amikor először találkozik a felhasználó a honlapoddal, akkor meg kell győzni róla, hogy jó helyen jár és az itt lévő információk, termékek vagy szolgáltatások azok, amikre szüksége van. A megfelelő tartalom nem csak keresőoptimalizálás szempontjából lesz hasznos, hanem azért is, hogy megfelelően releváns tartalmat adjunk 1-1 hirdetéshez és még sok minden máshoz. Egy jól felépített bloggal, pedig segíthetünk előrébb kerülni a keresőkben és megoldást kínálni a felhasználóidnak a problémáira, vagy csak azért, hogy sok időt töltsön az oldaladon ezzel növelve az elköteleződést és a konverziós arányodat.
Weboldal és blog tartalmak
Tartalommarketing szolgáltatások

További tartalommarketing szolgáltatások

Maga a tartalommarketing nem áll meg a weboldal szövegezésénél vagy a blogok megírásánál. Nagyon sok helyen szükség lehet olyan tartalmakra, amik képesek eladni. A jó tartalom fegyver lehet a kezedben a vevőid megszerzésében, így ajánlott, hogy használd. Íme, néhány példa, ahol szükséged lehet egy jól megírt tartalomra:
  • Hírlevél tartalmának megírása,
  • PR cikkek megírása,
  • Közösségi oldalakon való posztok írása,
  • Újságcikkek megírása,
  • Weboldal és blog szövegezése.
És még lehetne sorolni jó sokat, ha úgy érzed, tartalommarketingre lenne, szükséged keress minket bizalommal!
Tartalommarketing szolgáltatások

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérd ingyenes árajánlatunkat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.