Esküvői meghívókészítő Workshop

JELENTKEZÉS AZ ALÁBBI LINKEN: https://goo.gl/forms/grB1WK7FTaGHxaRA2

Örülök, hogy érdeklődsz Canva grafikai kurzusról és. Szeretném, hogy esküvőd még tökéletesebb legyen.
A workshop alatt megtanulod ezt az ingyenes felhő alapú szoftvert használni és profi képeket szerkeszteni vele az esküvődre.

🎆Helyszín és időpont:🎆
Kárpát u. 9. Budapest 1133 (isze számítógépterme)
2019.03.10. 9:00-13:00

  • A helyszín könnyen megközelíthető BKV-val (75-ös troli Ipoly utcai megállójában van, a Kleopátra gyógyszertár és a DunaHouse között. isze logót keresd majd)
  • Parkoló az utcában lehetséges ingyenesen az utcán
  • A helyszínen igazi házi sütemény és tea vár titeket. 🙂
  • A helyszín biztosít asztali számítógépeket a szoftver pedig felhő alapú bárhonnan el tudod érni később (laptop, tablet, mobil).

🎆Amire szükséged lesz:🎆

  • Elsősorban önmagadra 🙂
  • Papírra és tollra ha esetleg jegyzetelnél közben.

🎆Amit a workshop alatt elsajátítunk közösen:🎆

  • Együtt beregisztrálunk a Canva rendszerébe , hogy bárhol bármikor be tudj jelentkezni legyen szó számítógépről, telefonról vagy laptopról.
  • Átnézzük a Canva kezelőfelületét a te tempódban. Nem sietünk, az a lényeg, hogy biztos tudást kapj és biztonságosan tudd használni bármikor a programot.
  • Együtt megszerkesszük a esküvődre szabottan:

-Menükártyát
-Meghívót
– Asztalszámokat
-Köszönő kártyákat

Kapsz néhány extra tippet és trükköt hogyan használd a programot

Részese leszel a esküvői Canva zárt csoportnak ahol bármikor felteheted a kérdéseidet és válaszolok neked. Valamint a csoportban találsz majd sok egyéb segítő elemet is aminek a segítségével szinte bármit meg tudsz majd szerkeszteni ami az esküvőddel kapcsolatos.

:🎆Jelentkezés:🎆

A jelentkezési lap kitöltésével és workshop összegének befizetésével lefoglalod a helyed a workshopra. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak ez a kettő együttesen foglalja le a helyed workshopra és jelentkezési sorrendben (azaz a pénz beérkezésétől számítva) foglalod a helyed a rendezvényre. Arról, hogy bejutottál-e vagy sem külön e-mailben foglak értesíteni természetesen.

🎆Férőhely:🎆
A workshop 14 férőhelyes hogy mindenkire tudjak figyelni. Azonban ha lecsúsztál a workshopról indítok újat másik időpontban, így nem fogsz lemaradni a képzésről csak az időpontról, azonban szeretném garantálni azt is, hogy aki eljön megfelelő figyelmet kap a workshop folyamán ezért ilyen kevés a férőhely.

🎆Ár és Fizetés:🎆

A Workshop díja bruttó: 8990 Ft

Átutalással történik a jelentkezési lap kitöltése után. Vedd figyelembe, hogy a befizetés legkésőbb a rendezvény előtt 5 nappal tudom elfogadni és csak abban az esetben ha kaptál visszaigazoló emailt a jelentkezési lapod kitöltéséről. A visszaigazoló e-mailben lesznek az átutalással kapcsolatos információk is. A számlát pedig online e-mailben kapod meg.

További információval és kérdéseiddel kapcsolatban keress az alábbi elérhetőségeken:
Tóth- Hefler Katalin
hefler.katalin@virtualismarketing.hu
06 30 8440236

Adataidat kizárólag a következő workshopról szóló értesítéshez használjuk, soha senkinek nem adjuk tovább. Az Adatkezelési Szabályzatot olvasd el itt.-> https://virtualismarketing.hu/adatvedelmi-szabalyzat-es-tajekoztato/